1200KG laadvermogen 2-paards paardenvrachtwagen!

De echte alleskunner, zo mag je deze 2-paards paardenvrachtwagen wel noemen. Het laadvermogen van deze 2-paards paardenvrachtwagen is 1200KG en geschikt voor B-rijbewijs is dit model uit onze reeks van paardenvrachtwagens een echte uitblinker. We hebben hiermee het hoogst mogelijke laadvermogen weten te behalen, zonder in te hoeven leveren op veiligheid, design of luxe!

Compact en wendbaar

Deze super compacte en wendbare 2-paards paardenvrachtwagen is standaard voorzien van veel luxe. Op basis van onze ervaring en wat onze klanten ons door de jaren heen aan feedback hebben gegeven, hebben een echte alleskunner ontwikkeld. Een zeer solide gebouwde paardenauto met een korte draaicirkel en voorzien alle denkbare luxe opties. Standaard zit er zelfs een trekhaak aan dit model, waardoor het mogelijk om met 4 paarden op pad te kunnen. Als extra optie op dit standaard al rijk uitgevoerde model is het ook nog mogelijk om RVS weefrekken te plaatsen.

Door de keuze van specifieke materialen, het juiste type chassis en jaren lange doorontwikkelingen maken het mogelijk om als eerste een 1200KG laadvermogen 2-paards paardenvrachtwagen te bouwen. U kunt hierbij kiezen uit verschillende merken chassis, waaronder; Renault, Opel, Fiat

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Kijk dan eens bij onze beschikbare modellen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wilt u weten welke modellen we momenteel op voorraad hebben? Bekijk dan onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten