2-Horses Hulshof Horsetrucks in Audi individual kleur geleverd!

Zelfs in het regenachtige weer straalt deze prachtige 2-Horses Hulshof Horsetrucks in de spotlights! Een prachtige individueel samengestelde paardenauto bomvol opties in geweldige kleuren combinatie.
Wij wensen de familie Gies heel veel plezier en veel veilige kilometers toe met hun prachtige aanwinst!

Deze prachtige paardenvrachtwagen is wederom een parel uit de collectie van Hulshof Horsetrucks. Deze luxe paardenauto kenmerkt zich door zijn prachtige kleurstelling waarbij alle accenten zijn afgewerkt met hoog glans zwart, met een basis van Audi Individual metallic kleur en zwart lederen interieur. Daarnaast hebben we deze ruime paardenauto voorzien van extra opberg ruimte d.m.v. extra schappen.

Er is gekozen voor openslaande tussendeuren in het paardengedeelte in combinatie met pro-safety indeling. Men kan nu eenvoudiger bij de zadels en hoofdstellen komen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om het hoge RVS tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merries met veulen.

Deze uitvoering is voorzien van dubbel camera systeem met LCD scherm, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, leder stuurwiel, LED dag/nacht verlichting binnen, LED koplampen, LED achterlichten en ventilatie in paardengedeelte.

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten