2-Horses Specials

Naast de onze 1200KG laadvermogen varianten en stallion/pro-safety uitvoeringen kunnen we maatwerk paardenauto's leveren. Als enige leverancier kunnen wij een paardenauto op bijna ieder onderstel. Van de nieuwste Mercedes Sprinter of MAN TGE tot Volkswagen Crafter met vier wiel aandrijving we hebben alles al eens voorbij zien komen. We kunnen u adviseren in de verschillende eigenschappen van de te leveren modellen en varianten.

Maatwerk tot in de details

Voor iedere situatie kunnen wij de juiste oplossing creëren. Van compacte living of toch een aanpassing of eigen idee in het paardengedeelte. Bij Hulshof Horsetrucks kunt u met uw ideeën terecht. We delen graag onze expertise en ervaring. Samen zullen we naar uw wensen naast alle mogelijkheden leggen met als uiteindelijk doel de perfecte unieke paardenauto te bouwen.

Een verzoek kan ons niet bijzonder of uniek genoeg zijn. De experts van Hulshof Horsetrucks komen in overleg met u tot een passende oplossing, die aan de wensen van u als klant voldoet. De basis van iedere 2-paards paardenauto is: veiligheid, comfort en uitstraling. Zo zijn u en uw paarden verzekerd van het meest optimale vervoersmiddel, passend bij uw specifieke situatie.

Dubbele cabine, 5 zitplaatsen of toch 2 slaapplaatsen?

Een extra grote cabine met daarin net even dat extra stukje ruimte en luxe. Of toch die extra zitplaatsen om toch met het hele gezin samen naar concours te gaan. We hebben hier verschillende modellen voor ontwikkeld passend bij iedere situatie. Zelf het creëren van een kleine compacte living behoort tot de mogelijkheden!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.