2-Horses Ultra Light horsetruck, voor kracht en veiligheid zonder compromissen!

Bij Hulshof Horsetrucks begrijpen we de unieke behoeften van paardenliefhebbers als geen ander. Daarom zijn we trots om onze nieuwste innovatie te introduceren: de 2-Horses Ultra Light horsetruck. Deze paardenvrachtwagen biedt het hoogste haalbare laadvermogen op een lange wielbasis van Renault met maar liefst 1120 kilogram, met onze befaamde Pro-Safety uitvoering voor absolute gemoedsrust.

 

Ultieme kracht en veiligheid

Wanneer het aankomt op het vervoeren van je geliefde paarden, zijn kracht en veiligheid van essentieel belang. Onze 2-Horses Ultra Light biedt het hoogst mogelijke laadvermogen op een lange wielbasis van Renault, waardoor je tot 1120 kilogram aan paardengewicht kunt vervoeren, zonder enig compromis op het gebied van veiligheid. De Pro-Safety uitvoering garandeert dat je paarden altijd in goede handen zijn, of je nu over korte of lange afstanden reist.

 

Uitzonderlijk laadvermogen in basic uitvoering

Als paardenliefhebber begrijp je dat elke kilogram telt. Daarom hebben we de 2-Horses Ultra Light ontworpen om tot 1240 kilogram laadvermogen mogelijk te maken, zelfs in de basic uitvoering. Dit betekent dat je met gemak je paarden kunt vervoeren en nog steeds ruimte overhoudt voor al je benodigdheden.

Europese typegoedkeuring voor gemoedsrust

Bij Hulshof Horsetrucks hechten we grote waarde aan kwaliteit en veiligheid. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat dit model voldoet aan alle Europese typegoedkeuringen. Dit garandeert niet alleen de hoogste normen op het gebied van veiligheid, maar ook jouw gemoedsrust bij elke rit.

 

2-horses Ultra Light horsetruck, exclusief bij Hulshof Horsetrucks

Wij zijn de enige leverancier in heel Europa waar je dit indrukwekkende laadvermogen van 1120 kilogram kunt vinden. We streven er voortdurend naar om de beste oplossingen te bieden voor paardentransport, en de 2-Horses Ultra Light horsetruck is daar het ultieme bewijs van.

Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van kracht, veiligheid en laadvermogen, dan is de Hulshof Horsetrucks 2-Horses Ultra Light de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we jouw paardentransportbehoeften kunnen vervullen. Reis met vertrouwen, reis met gemak - reis met Hulshof Horsetrucks.

 

Meer weten over de 2-Horses Ultra Light horsetruck?

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.