Ultra Light, het hoogst mogelijke laadvermogen speciaal voor u!

Onze Hulshof Horsetrucks 2-horses Ultra Light is een speciaal ontwikkeld concept met oog op de toekomst. Dit model is ontwikkeld voor met oog op het hoogst mogelijke laadvermogen. Hierbij is het nu dus mogelijk om zelf met een lang chassis en hengsten/pro-safety uitvoering tot 1200KG laadvermogen te behouden!

Onze 2-Horses Ultra Light uitvoeringen zijn voorzien van een hoog dicht tussenschot en dichte deuren. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming.

 

 

 

Keuze in design en indeling

Iedere horsetruck is uniek, en bij Hulshof Horsetrucks helemaal. Er is grote keuze in tal van design mogelijkheden, opties en accessoires. Zo kunt u uw nieuw samen te stellen horsetruck compleet naar eigen wens samen stellen en is niks ons te gek. Wij geven u graag advies met wat het meest efficiënte is m.b.t. laadvermogen.

 

Als extra optie is er de mogelijkheid om het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen! Doordat de transport risico’s bij een hengsten uitvoering lager zijn dan bij andere uitvoeringen, raden wij deze dan ook vaak aan bij stallen en ruiters die vaak jonge en verschillende paarden vervoeren. Bijkomend voordeel van de hengsten uitvoering is dat er minder hooi en vuil bij uw zadels en hoofdstellen kan komen.

Nieuw concept maar met vertrouwde kwaliteit

Naast het nieuw ontwikkelde model op basis van de nieuwe Renault Master, blijven onze vertrouwde  hengsten uitvoeringen gewoon leverbaar. Kenmerkend van deze uitvoering is zijn robuuste uitstraling en vele luxe welke tot de standaard behoren. De pro-safety uitvoering kunnen we leveren op basis van ieder gewenst chassis. Tussen onze specials is hier meer over terug te vinden.

 

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.