2-paards Horsetruck Goldline geleverd!

Vandaag hebben een prachtige Renault Master 2-paards horsetruck in de Goldline editie afgeleverd.

Deze luxe 2-paards horsetruck is wederom een lust voor het oog geworden. Dit maal gecombineerd met eigen logo's om de paardenauto helemaal eigen te maken. Deze paardenwagen betreft een luxe uitvoering voor zowel mens als paard. De cabine is uit gevoerd met zwart leder (incl. leder stuurwiel). Ook is deze voorzien van een LCD display met dubbel camera systeem (een voor het paardengedeelte en een voor achteruit rijden). 

Het paardengedeelte is uitgevoerd met het easy click-'n-move verschuifbare tussenschot. Zo kan in een handomdraai een grote box gemaakt worden. Ook is dit tussenschot voorzien van hengsten kopschot. Als extra wens is er een extra zadelsteun gemonteerd om zo toch 3 zadels mee te kunnen nemen.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten