2-paards paardenvrachtwagen afgeleverd!

Vandaag hebben we deze Renault Master 2-paards paardenvrachtwagen af mogen leveren! Dit maal een de eerste Goldline uitvoering aan Stal Stridam.

Buiten het feit dat deze 2-paards paardenvrachtwagen erg makkelijk is om mee te werken, is dit natuurlijk een prachtige paardenauto. Met een onderscheidend design wordt je op ieder concours herkend met dezeflde 'wouw'-factor! Door de luxe lederen bekleding en leder stuurwiel in de cabine is het rijden in deze paardenauto van Hulshof Horsetrucks voor zowel mens als paard een plezier. Naast alle optie's van Renault is ook er veel gemak en luxe in het paardengedeelte terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld gekozen om RVS tralies voor de schuiframen te plaatsen. Ook in deze paardenauto is er voor gekozen om volledige LED verlichting te plaatsen. Tenslotte is er een LCD display geplaatst met dubbel camera systeem (een voor het paardengedeelte en een voor achteruit rijden). Ook aan de achterzijde is er een extra opstap geplaatst.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten