Renault Master 2-paards vrachtwagen afgeleverd!

Gisteren hebben we weer een mooie Renault Master 2-paards vrachtwagen af mogen leveren bij de klant. Tevens is deze prachtige paardenwagen voorzien van het laatste ontwerp van Horse Trailer Design 

Deze luxe 2-paards vrachtwagen is geschikt voor B-rijbewijs en is zo door ons ontwikkeld daar er zelf 1200KG laadvermogen beschikbaar is en hebben hiermee hoogst haalbare in dit segment! Bovendien is deze paardenauto heerlijk compact en heeft tevens een zeer korte draaicirkel. Ideaal met inparkeren en aankoppelen van een trailer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om spullen mee te nemen.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten