NIEUW Hulshof Horsetrucks 3-paards paardenvrachtwagen!

Vol trots delen we graag de allereerste beelden vanaf de spuiter van de nieuwe 7.5T 3-paards paardenvrachtwagen. Deze compacte en uiterste luxe vrachtwagen is geschikt voor 3-paarden. Ook is deze 3-paards paardenvrachtwagen voorzien van luxe living. Deze is van alle gemakken voorzien en biedt alle comfort welke je mag verwachten om langere tijd weg te kunnen blijven. Als basis is er gekozen voor een nieuw Iveco New Daily chassis. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden.

Door te kiezen voor een 7.5T paardenvrachtwagen kiest u voor een compacte alleskunner. Met als bijkomende voordeel; vele (fiscale) voordelen biedt en een vrachtwagen welke onder een aantal vrijstellingen valt. Hier kunnen we u uiteraard meer over vertellen.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten