4-paards paardenvrachtwagen met living afgeleverd!

Vandaag is deze mooie gebruikte 7.5T 4-paards paardenvrachtwagen met living afgeleverd!
Deze compacte 4-paards paardenvrachtwagen is voorzien van living met doorgang naar het paardengedeelte en de cabine. Daarnaast is deze paardenvrachtwagen gebouwd op een MAN chassis. Een kwaliteitsleverancier van sterke en solide chassis voor paardenvrachtwagens.

De compacte living is voorzien van hoekzit met tafel. Het is mogelijk om van deze hoekzit een slaap gelegenheid te maken. Tevens kan deze ruimte verwarmd worden door een standkachel. Hiervoor hoeft niet apart de motor ingeschakeld te worden. Daarnaast is door de slimme indeling nog ruimte over voor wasbak met aanrecht. Tevens is deze paardenvrachtwagen voorzien van een koelkast.

Het paardengedeelte van deze 4-paards paardenvrachtwagen voorzien van een zij,- en achterlader. Deze is ook toegankelijk vanaf de living. In het paardengedeelte is plaats om vier paarden te vervoeren. De breedte van de schotten is eenvoudig aan te passen. Zowel de achter laadklep als de zij laadklep zijn voorzien van hoge oploop schotten. Ideaal om veilig de paarden te kunnen laden.

Kortom een compacte paardenvrachtwagen welke het ideale vervoersmiddel is voor de meerdaagse concoursen.

Op zoek naar een mooie gebruikte paardenvrachtwagen? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droom vrachtwagen. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte horsetruck kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe paardenvrachtwagen of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten