5-paards paardenvrachtwagen 7.5T afgeleverd!

Vandaag is deze mooie gebruikte 7.5T 5-paards paardenvrachtwagen 7.5T met compacte living afgeleverd!
Deze compacte 5-paards paardenvrachtwagen is voorzien van living met doorgang naar het paardengedeelte. Daarnaast is deze paardenvrachtwagen gebouwd op een Renault Midlum chassis. Renault staat bekend als kwaliteitsleverancier van sterke en solide chassis voor paardenvrachtwagens. Voor deze 7.5T paardenvrachtwagen is gekozen voor een chassis met rijeigenschappen van een compacte vrachtwagen.

Het paardengedeelte van deze 5-paards paardenvrachtwagen voorzien van een achterlader. Deze is ook toegankelijk vanaf de living. In het paardengedeelte is plaats om vijf paarden te vervoeren. De breedte van de schotten is aan te passen. 

De compacte living is voorzien mooie zit gelegenheid. Ook is er een aparte kast om zadels op te hangen. Het is mogelijk om van deze zit een slaap gelegenheid te maken. Tevens kan deze ruimte verwarmd worden door een standkachel. Hiervoor hoeft niet apart de motor ingeschakeld te worden.

Kortom een compacte paardenvrachtwagen welke het ideale vervoersmiddel is voor de meerdaagse concoursen.

Op zoek naar een mooie gebruikte paardenvrachtwagen? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droom vrachtwagen. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte horsetruck kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe paardenvrachtwagen of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten