Aflevering Mercedes Sprinter Horsetruck!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we zojuist een prachtige Mercedes Sprinter Horsetruck 2-horses hebben afgeleverd aan een trotse nieuwe eigenaar! Deze op maat gemaakte vrachtwagen is ontworpen om veilig en comfortabel twee paarden te vervoeren, met speciale aandacht voor de veiligheid dankzij de Pro-Safety uitvoering.

Deze Mercedes Sprinter Horsetruck 2-horses is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog. Met zijn exclusieve Goldline en AMG line uitvoering, trekt deze vrachtwagen zeker de aandacht. De Goldline afwerking voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de AMG line het exterieurontwerp een sportieve uitstraling geeft.

Bij Hulshof Horsetrucks staat veiligheid voorop, en daarom hebben we deze Horsetruck uitgerust met de Pro-Safety kenmerken. Dit omvat geavanceerde veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat het transport van de paarden zo veilig mogelijk verloopt. Je kunt met een gerust hart de weg op, wetende dat je paarden comfortabel en beschermd reizen.

We willen onze waardering uitspreken aan de nieuwe eigenaar voor het vertrouwen in ons en voor het kiezen van deze prachtige Mercedes Sprinter Horsetruck 2-horses. We zijn ervan overtuigd dat deze vrachtwagen jou en je paarden vele onvergetelijke reizen zal bezorgen.

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en veilige paardentransportoplossing, neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte Horsetruck die voldoet aan al jouw specifieke behoeften.

Gefeliciteerd aan de nieuwe eigenaar en veel plezier met deze prachtige Mercedes Sprinter Horsetruck 2-horses in Goldline en AMG line uitvoering, met Pro-Safety voor veilig paardentransport!

Op zoek naar een nieuwe Mercedes Sprinter paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten