Barbot 2-paards paardenauto afgeleverd

Deze hele mooie gebruikte 2-paards Barbot paardenauto hebben we vandaag af mogen leveren!

Deze compacte paardenauto had als basis het Renault Master chassis. Een prachtige compacte paardenauto, kleine draaicirkel en voorzien van alle gemakken. Het paardengedeelte van deze 2-paards paardenvrachtwagen is voorzien van een dicht borstschot met openslaande borst deuren. Tevens was deze paardenauto uitgevoerd met weg klapbare weefrekken. Het tussenschot is eenvoudig verschuifbaar of de hele breedte. Hierdoor is het dus mogelijk om een grote box te maken voor merrie met veulen.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte Barbot paardenvrachtwagen voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte Barbot paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

 

Categorieën: Nieuwsberichten