Barbot paardenauto met dubbele cabine afgeleverd!

Vandaag hebben we deze prachtige jong gebruikte Barbot paardenauto met dubbele cabine af mogen leveren! De ideale paardenauto om met het hele gezin op pad te kunnen!

Dit model paardenwagen met het onderstel van Renault is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van deze opbouw. Er is in de cabine plaatst om 5 personen mee te nemen. Door de ruimte zo te benutten zijn er zelfs nog 2-slaapplaatsen te creëren! Dit alles gecombineerd met luxe design ramen en solide opbouw van Barbot.

Het paardengedeelte is voorzien van een verschuifbaar tussenschot en openslaande borstdeuren deuren aan de voorzijde. Hierdoor is het dus gemakkelijker om van voor naar achteren te bewegen in de auto en is er een ruimer gevoel in het paardengedeelte. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten