Begin 2022 met een paardenvrachtwagen automaat naar wens!

Door het wereldwijde tekort aan chips kampt Renault met productie tekorten op vele van haar modellen. Zo worden bij de Renault Master de automaat niet meer uitgeleverd. Maar  niet getreurd. Wij hebben voor 2022 echt de aller laatste 180PK automaat chassis weten te bemachtigen. Dit betekend korte wachttijden en toch een paardenvrachtwagen automaat helemaal naar wens samenstellen. Uiteraard hebben we ook diverse luxe voorraad modellen staan.

Een van de modellen welke we standaard op voorraad hebben is de Hulshof Horsetruck 2-horses met stallion/pro-safety uitvoering. Deze is voorzien van een hoog dicht tussenschot met dichte deuren aan de voorzijde. Hierdoor worden een hoop risico's beperkt. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een eventuele borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto automaat? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een nieuwe 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een gebruikte paardenauto kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten