Borstbalk uitvoering, hoe zit dat?

Op de vraag welke 2-paards paardenvrachtwagen het beste bij u past kunnen we helaas geen algemeen antwoord geven. Wel kunnen we u al een eind op weg helpen om de keuze een stuk makkelijker te maken. Al eerder bespraken we de hengsten uitvoering. Een zeer veel verkochte 2de variant is onze uitvoering met borstbalk uitvoering met dicht borstschot.

Waarom een borstbalk uitvoering met dicht borstschot?

Door te kiezen voor een 2-paards paardenvrachtwagen met een borstbalk uitvoering met dicht borstschot, kiest u voor een echte ‘all-rounder’. Het is met deze indeling namelijk mogelijk om het hoogst mogelijke laadvermogen te behalen van 1200KG. Plus dat u alsnog de mogelijkheid hebt om zowel een grote box te creëren voor merrie en veulen. En wanneer u toch een lastiger transport heeft kunt er altijd voor kiezen om een RVS weefrek te plaatsen. Standaard zijn de tussenschotten namelijk al voorzien van een draaibaar hengsten kopschot en kan er dus in een hand omdraai een afscheiding tussen beide paarden gemaakt worden.

Doordat deze uitvoering zowel door hobby en sportruiters als grote handelsstallen gebruikt wordt, zijn er doorlopend nieuwe varianten op ontwikkeld. Vaak zijn deze aanpassingen zelfs nog door te voeren op voorraad modellen.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten