Buiten cross Voorthuizen Stal Jacobs

In het weekend van 25 en 26 mei zijn wij aanwezig bij de buiten cross van Stal Jacobs in Voorthuizen.
Ben jij ben benieuwd naar een van onze paardenvrachtwagens en wil jij deze eens van dichtbij bekijken? Gedurende het hele evenement staan er een aantal modellen open om eens te bekijken. Dit evenement belooft een dag vol opwinding en avontuur te worden, en we zijn er trots op om erbij te zijn met onze hoogwaardige 2-paards paardenvrachtwagens.

Onze 2-paards paardenvrachtwagens zijn ontworpen met het welzijn van je paarden in gedachten, zodat ze comfortabel en veilig kunnen reizen, of je nu op weg bent naar een crosswedstrijd, een ontspannen rit maakt in de prachtige natuur van Voorthuizen of gewoon geniet van een dagje uit met je viervoetige vrienden.

Tijdens dit evenement komen behendigheid en de pure schoonheid van de eventingsport samen. Het is de perfecte gelegenheid voor Hulshof Horsetrucks om deel uit te maken van deze spannende gemeenschap van ruiters en liefhebbers.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op de Buiten Cross van Stal Jacobs in Voorthuizen. Kom langs, bewonder onze 2-paards paardenvrachtwagens en maak kennis met ons toegewijde team. We staan klaar om je te informeren over onze voertuigen, je vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom Hulshof Horsetrucks de ultieme keuze is voor paardentransport.

Categorieën: Nieuwsberichten