Concours Hippique Apeldoorn

21 september staan we met groot aantal 2-paards paardenvrachtwagens bij Concours Hippique Apeldoorn. Tijdens dit mooie evenement zal er gestreden gaan worden om de Apeldoornse kampioenschapen. Dit jaar vindt dit geweldige evenement plaats op het terrein van Paleis Het Loo.

Het Concours Hippique in Apeldoorn is hét hoogtepunt van het jaar voor elke paardenliefhebber en bij Hulshof Horsetrucks kunnen we niet wachten om samen met jou deel uit te maken van dit ongelooflijke evenement! Dit is waar de pracht en praal van de paardensport samenkomen, en we zijn er trots op om aanwezig te zijn met onze toonaangevende 2-paards paardenvrachtwagens.

Dit geweldige evenement biedt een geweldige gelegenheid om onze passie voor paarden en paardenvrachtwagens te delen. Of je nu een doorgewinterde ruiter bent, een enthousiaste toeschouwer of gewoon graag de schoonheid van de paardensport bewondert, er is voor iedereen iets te ontdekken op dit evenement.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken. Kom langs, bewonder onze 2-paards paardenvrachtwagens en maak kennis met ons toegewijde team. We staan klaar om je te informeren over onze voertuigen, je vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom Hulshof Horsetrucks de ultieme keuze is voor paardentransport.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten in Apeldoorn en samen een onvergetelijke tijd te beleven!

Categorieën: Nieuwsberichten