Consignatie

In de praktijk blijkt dat het voor particulieren moeilijk is om hun 2-paards paardenvrachtwagen of meer paards paardenauto te verkopen tegen een goede en eerlijke prijs. Hulshof Horsetrucks biedt u daarom de mogelijkheid tot consignatie en onderhandse verkoop. Wij verkopen jaarlijks een grote hoeveelheid paardenauto’s en paardenvrachtwagens, wat resulteert in een sterk netwerk en een reële kans op een spoedige verkoop.

Met de jarenlange verkoopervaring van Hulshof Horsetrucks, wereldwijd netwerk en de juiste onlinekanalen kunnen wij u ontzorgen in de verkoop van uw paardenvrachtwagen of paardenauto. Wanneer u ervoor kiest om uw horsetruck door ons te laten verkopen, zullen wij alle mogelijkheden op het gebied van consignatie en onderhandse verkoop met u bespreken. Het is voor Hulshof Horsetrucks van groot belang om het gehele proces tot het moment van verkoop voor u transparant te houden. Daarnaast blijft u tijdens het gehele proces, ten alle tijden eigenaar van uw paardenvrachtwagen of paardenauto.

Van start tot verkoop, zullen wij alle activiteiten op het gebied van promotie en onderhandelingen met potentiële kopers voor u uitvoeren. In samenspraak met u, bespreken wij de mogelijkheden en kijken onze experts naar een reële prijs voor uw voertuig. Daarnaast zal Hulshof Horsetrucks borg staan voor eventuele inruil om de slagingskans van de verkoop te verhogen.

 

Onderhandse verkoop

Privacy en discretie zijn voor sommige klanten van groot belang. Zij stellen het op prijs dat hun voertuig niet openbaar wordt aangeboden. Hulshof Horsetrucks begrijpt dit volkomen en wil u ook hier de mogelijkheid voor bieden. Indien u van deze service gebruik wilt maken, zullen wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden voor uw situatie bespreken.

Indien u nog vragen heeft over de bovenstaande services, neem dan vrijblijvend contact met ons op.