De Mercedes 2-paards paardenvrachtwagen van Hulshof Horsetrucks

Bij Hulshof Horsetrucks is perfectie niet alleen een doel, het is een belofte. En onze nieuwste creatie, de Mercedes 2-paards paardenvrachtwagen, belichaamt deze belofte in elke vezel. Deze voertuigen zijn meer dan alleen paardentransport; ze zijn een samensmelting van techniek en passie, ontworpen om jou en je paarden de ultieme reiservaring te bieden.

Deze paardenvrachtwagen, gebouwd in onze befaamde Pro-Safety uitvoering, zet de veiligheid van je paarden op de eerste plaats. We begrijpen de waarde van hun welzijn en hebben daarom de meest geavanceerde veiligheidsvoorzieningen ingebouwd. Je kunt met een gerust hart de weg op, wetende dat je paarden in veilige handen zijn.

Voor wie van exclusiviteit houdt; AMG-Line

En dan hebben we het over stijl! Deze Mercedes is uitgerust met het exclusieve AMG Line exterieur en interieur. De subtiele, maar toch krachtige details van deze uitvoering tillen de uitstraling naar een geheel nieuw niveau. Met AMG individual paint, hoogglans zwarte accenten en privacyglas is dit niet zomaar een paardenvrachtwagen, maar een meesterwerk op wielen.

Bovendien hebben we de remklauwen gespoten in een individuele kleur, omdat we weten dat elk detail telt. Jouw paarden verdienen het beste, en deze paardenvrachtwagen levert precies dat - het allerbeste. Het is meer dan een voertuig; het is een belichaming van jouw passie voor paarden en jouw toewijding aan hun comfort en welzijn.

Tevens is deze Mercedes Sprinter voorzien van 190PK sterke motor in combinatie met de befaamde 9G-Tronic automatische versnellingsbak. Een waar genot om in te rijden!

Ervaar de perfectie van paardentransport met de Mercedes 2-Paards Paardenvrachtwagen van Hulshof Horsetrucks. Laat je passie voor paarden samenkomen met de ultieme prestatie op wielen. Reis met stijl, reis met veiligheid, reis met Hulshof

Meer weten over de Mercedes 2-paards paardenvrachtwagen van Hulshof Horsetrucks?

Op zoek naar een nieuwe Mercedes Sprinter paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten