Dutch Open Eventing 2019 Equestrian Centre de Peelbergen

Van 8 t/m 11 Augustus zijn we met meerdere paardenvrachtwagens aanwezig tijdens Dutch Open Eventing in Equestrian Centre de Peelbergen
Wie zien we nog meer tijdens deze CCI3*S en CCI4*S wedstrijd?

Het Dutch Open Eventing in Equestrian Centre de Peelbergen is een spektakel dat de harten van paardenliefhebbers sneller doet kloppen, en Hulshof Horsetrucks is erbij! Als trotse deelnemer aan dit opwindende evenement presenteren we onze hoogwaardige 2-paards paardenvrachtwagens aan de gepassioneerde gemeenschap van ruiters en liefhebbers.

Tijdens dit evenement komen moed, samenwerking en de schoonheid van eventing samen. Hier komen getalenteerde ruiters en hun prachtige paarden samen om uitdagingen aan te gaan en onvergetelijke momenten te creëren. Het is de perfecte gelegenheid voor Hulshof Horsetrucks om de ruiters te ondersteunen die onze passie voor paardentransport delen.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op in Equestrian Centre de Peelbergen. Kom langs, bewonder onze 2-paards paardenvrachtwagens en maak kennis met ons toegewijde team. We staan klaar om je te informeren over onze voertuigen, je vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom Hulshof Horsetrucks de ultieme keuze is voor paardentransport.

 

Categorieën: Nieuwsberichten