Eerste Citroën Jumper; Vos Gewoon Goed

Bij Hulshof Horsetrucks zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen met Citroën dealer Vos Gewoon Goed in Waalwijk. Samen hebben we een prachtige 2-paards paardenvrachtwagen op basis van de Citroën Jumper geleverd aan deze gewaardeerde dealer.

De Citroën Jumper staat bekend om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie, en deze eigenschappen maken het een uitstekende keuze voor paardentransport. Onze nieuwste creatie is zorgvuldig ontworpen en gebouwd met het welzijn van paarden in gedachten. Het biedt niet alleen comfort en veiligheid voor je paarden, maar ook gemak en gemoedsrust voor jou als bestuurder.

Citroën dealer Vos Gewoon Goed in Waalwijk heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van klantenservice en kwaliteit. We zijn dan ook bijzonder trots om onze voertuigen via deze geweldige partner aan te bieden aan paardenliefhebbers.

Deze nieuwe samenwerking vertegenwoordigt een verbintenis aan kwaliteit, service en passie voor paardentransport. Samen streven we ernaar om de paardentransportervaring te verbeteren en onze klanten te voorzien van voertuigen die aan hun hoogste verwachtingen voldoen.

We nodigen je graag uit om Citroën dealer Vos Gewoon Goed in Waalwijk te bezoeken en onze nieuwste 2-paards paardenvrachtwagen op basis van de Citroën Jumper te ontdekken. We zijn ervan overtuigd dat deze vrachtwagen een geweldige aanvulling zal zijn op hun indrukwekkende aanbod.

Bij Hulshof Horsetrucks zijn we altijd op zoek naar partners die onze passie voor paardentransport delen, en we zijn ervan overtuigd dat Citroën dealer Vos Gewoon Goed in Waalwijk de perfecte match is. Samen zetten we ons in voor de tevredenheid van onze klanten en het welzijn van hun paarden. Op naar een stralende toekomst van paardentransport

Categorieën: Nieuwsberichten