Eerste Ford Transit paardenvrachtwagen 2-paards!

De eerste Ford Transit 2-paards paardenvrachtwagen is deze week binnen gekomen! Wederom een prachtige en zeer luxe paardenauto geschikt voor B-rijbewijs. De eerste Ford paardenauto demo staat vanaf vandaag online. Met de levering van de eerste demo zijn we begonnen aan een uitbreiding van onze merken assortiment. Voorheen had u al de keuze uit een 2-paards paardenvrachtwagen van de merken; Citroën, Fiat, Peugeot, Opel, Renault en Mercedes. Hiermee kan Hulshof Horsetrucks als enige aanbieder, paardenauto's leveren op ieder onderstel!

De Ford Transit paardenvrachtwagen is geschikt voor B-rijbewijs. Tevens betreft deze demo een 180PK variant. Ook is deze voorzien van stal/hengsten uitvoering en lage instap/laadklep. Ideaal voor degene welke met veel verschillende paarden op pad gaan en optimale veiligheid en comfort wensen.

Met de samenwerking tussen Hulshof Horsetrucks en Ford bedrijfswagens kiezen we voor de achte 'aanpakkers'. Een robuust gebouwde paardenauto met oog voor design en kwaliteit. We onderscheiden ons hiermee van alle andere aanbieders. Tevens betreft een instap klaar exemplaar waar geen levertijd op zit.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten