Eerste Mercedes AMG Horsetruck!

DE EERSTE MERCEDES AMG HORSETRUCK!!
En wat is deze gaaf geworden!! 9-Traps automaat, 190PK, luchtvering, AMG pakket en de hele optie lijst aan gevinkt✅✅ Zoals wij zouden zeggen; ‘gewoon een dikke bak!’

Dit model paardenwagen met het onderstel van Mercedes is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van deze opbouw. Er is in de cabine plaatst om 3 personen mee te nemen.

Het paardengedeelte is voorzien van een verschuifbaar tussenschot en openslaande tussendeuren deuren aan de voorzijde. Hierdoor is het dus gemakkelijker om van voor naar achteren te bewegen in de auto. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen. Buiten deze optie's om is nog gekozen om extra deurtjes boven de cabine te plaatsen, een spuitinstallatie en extra panoramische dakramen.

Op zoek naar een nieuwe Mercedes Sprinter paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten