Financial Lease 60 maanden tegen 0% rente!

Profiteer bij Hulshof Horsetrucks tijdelijk van 0% rente op de financiering van uw nieuwe 2-paards paardenauto!

Slimme ondernemers slaan nu toe. Bij bestelling van een nieuw samen te stellen 2-paards paardenauto bieden wij tijdelijk 0% rente op de financial lease. U kunt hierbij kiezen uit zowel enkele cabine voor 3 personen, als voor een dubbele cabine met 5 zitplaatsen en topsleeper.

Er is keuze uit een 1200KG laadvermogen variant, pro-safety/hengsten uitvoering maar maatwerk is ook mogelijk.

1200KG laadvermogen

De 1200KG laadvermogen variant is een echte alleskunner. Het laadvermogen van deze 2-paards paardenvrachtwagen uitvoering is 1200KG en geschikt voor B-rijbewijs. Hiermee is dit model uit onze reeks van paardenvrachtwagens een echte uitblinker. We hebben hiermee het hoogst mogelijke laadvermogen weten te behalen, zonder in te hoeven leveren op veiligheid, design of luxe!

Pro-Safety/Hengsten uitvoering

Er is gekozen voor schuifbare tussendeuren in het paardengedeelte in combinatie met pro-safety indeling. Men kan nu eenvoudiger bij de zadels en hoofdstellen komen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om het hoge RVS tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merries met veulen.

Naast het nieuwe ontworpen pro-safety inrichting blijft het traditionele inrichting met draaibare deuren nog steeds leverbaar. Bovendien zijn beide uitvoeringen voorzien van dubbel camera systeem met LCD scherm, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, leder stuurwiel, LED dag/nacht verlichting binnen, LED koplampen, navigatie en ventilatie in paardengedeelte.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten