Financial lease jouw paardenvrachtwagen met Hulshof Horsetrucks!

Hulshof Horsetrucks biedt diverse mogelijkheden op het gebied van (zakelijke) financial lease. U kunt zelf kiezen voor een gebruikte of nieuwe paardenvrachtwagen. Bij occasion (gebruikt) rijdt u in een paardenvrachtwagen of paardenauto, waarbij de eerste afschrijvingen al gedaan zijn. Dit zorgt voor een lager maandtarief. Daarnaast bepaalt u zelf de overige kosten zoals brandstof en onderhoud.

Wat is Financial Lease?

Financial lease is een vorm van financiering waarbij je de paardenvrachtwagen als het ware least, maar wel economisch eigenaar wordt. In plaats van het voertuig in één keer aan te schaffen, spreid je de kosten over een vooraf bepaalde looptijd. Tijdens deze periode betaal je maandelijks een vast bedrag aan leasetermijnen, inclusief rente en afschrijving.

De Voordelen op een rij:

  1. Financiële spreiding: Een van de duidelijkste voordelen van financial lease is de mogelijkheid om de kosten van de paardenvrachtwagen te spreiden. Dit minimaliseert de impact op je cashflow, waardoor je financiële ruimte behoudt voor andere belangrijke uitgaven.
  2. Economisch eigenaarschap: Hoewel de leasemaatschappij gedurende de leaseperiode juridisch eigenaar blijft, ben jij economisch eigenaar van de paardenvrachtwagen. Dit betekent dat je kunt profiteren van belastingvoordelen zoals afschrijvingen.
  3. Vaste maandelijkse kosten: Financial lease biedt transparantie in je budgetplanning. De vaste maandelijkse kosten zorgen voor stabiliteit en voorspelbaarheid, wat essentieel is bij het beheren van de financiën van je paardenactiviteiten.
  4. Flexibiliteit in keuze: Met financial lease behoud je de vrijheid om het merk en model paardenvrachtwagen te kiezen dat perfect past bij jouw behoeften. Dit opent de deur naar hoogwaardige voertuigen die anders misschien buiten het bereik zouden liggen.
  5. Mogelijkheid tot slottermijn: Aan het einde van de leaseperiode bestaat vaak de mogelijkheid tot aankoop van de paardenvrachtwagen tegen een vooraf bepaalde slottermijn. Dit geeft je de optie om eigenaar te worden van het voertuig na afloop van het leasecontract.

 

Een ander voordeel van (zakelijk) financial lease, zijn de fiscale voordelen. De gefactureerde BTW kunt u terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Ook kunt u gebruik maken van de rente- en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn.

Hulshof Horsetrucks kan u altijd adviseren op het gebied van leasen en een passend aanbod doen voor uw persoonlijke situatie. U kan er zelf voor kiezen om aanvullende aanbetaling te doen of te kiezen voor een slottermijn om zo de maand bedragen voor uw paardenauto te verlagen. Bovendien is het mogelijk om zelf de looptijd te bepalen. Dit kan variëren van 12 tot 72 maanden.

Hulshof Horsetrucks Lease: eenvoudig en transparant

Bij Hulshof maken we paardenvrachtwagen leasen eenvoudig en transparant. Geen verborgen kosten, geen ingewikkelde procedures. Ontdek de vrijheid van zorgeloos paardentransport met onze hoogwaardige leaseopties. Zo hebben wij bijvoorbeeld een nauwe samenwerking met leasemaatschappij Beequip. Kies voor Hulshof Horsetrucks en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor paardenliefhebbers die streven naar comfort, stijl en veiligheid in hun paardentransport.

Heeft u meer vragen over de mogelijkheden op het gebied van leasen of bent u opzoek naar een passend aanbod? Of wilt meer weten over een particuliere financiering? Neem dan vrijblijvend contact met Hulshof Horsetrucks op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende paardenauto's en mogelijkheden.