Financial lease your Horsetruck

Hulshof Horsetrucks biedt diverse mogelijkheden op het gebied van (zakelijk) financial lease. U kunt zelf kiezen voor een gebruikte of nieuwe paardenvrachtwagen. Bij occasion (gebruikt) rijdt u in een paardenvrachtwagen of paardenauto, waarbij de eerste afschrijvingen al gedaan zijn. Dit zorgt voor een lager maandtarief. Daarnaast bepaalt u zelf de overige kosten zoals brandstof en onderhoud.

Een ander voordeel van (zakelijk) financial lease, zijn de fiscale voordelen. De gefactureerde BTW kunt u terugvorderen bij de aangifte omzetbelasting. Ook kunt u gebruik maken van de rente- en afschrijvingskosten die fiscaal aftrekbaar zijn.

Hulshof Horsetrucks kan u altijd adviseren op het gebied van leasen en een passend aanbod doen voor uw persoonlijke situatie. U kan er zelf voor kiezen om aanvullende aanbetaling te doen of te kiezen voor een slottermijn om zo de maand bedragen voor uw paardenauto te verlagen. Bovendien is het mogelijk om zelf de looptijd te bepalen. Dit kan variëren van 12 tot 72 maanden.

Heeft u meer vragen over de mogelijkheden op het gebied van leasen of bent u opzoek naar een passend aanbod? Of wilt meer weten over een particuliere financiering? Neem dan vrijblijvend contact met Hulshof Horsetrucks op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende paardenauto's en mogelijkheden.