Heeft uw paardenvrachtwagen schade?

Heeft uw paardenvrachtwagen schade? Schade zit helaas in een klein hoekje en hoeft niet altijd uw eigen schuld te zijn. Wij bij Hulshof Horsetrucks begrijpen als geen ander dat schade zo professioneel en goed mogelijk hersteld moet worden. Veiligheid van u en uw paarden staan hierbij voorop. Van expertise en overleg met u als klant, tot de afwikkeling met de verzekering en expertise bureaus. Het herstellen van een paardenvrachtwagen vraagt om de juiste kennis en ervaring. Of het nu gaat om parkeerschade, zoals een kras of deuk, hagelschade of schade aan gebracht door het paard, Hulshof Horsetrucks herstelt en repareert de schade van uw voertuig op een hoogwaardige en kosten efficiënte wijze.

Omdat uw vrachtwagen of paardenauto in de meeste gevallen uw enige vervoersmiddel is, proberen de experts van Hulshof Horsetrucks op voorhand een indicatie te geven over de duur en de kosten van het schadeherstel. Samen kijken we naar de beste oplossing. Daarnaast denken wij uiteraard mee met uw persoonlijke situatie, zodat u weer snel en veilig gebruikt kunt maken van uw paardenauto.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor het herstellen aan uw paardenvrachtwagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Categorieën: Nieuwsberichten