Hengsten uitvoering, hoe zit dat?

Bij de keuze van een nieuwe 2-paards paardenvrachtwagen heeft iedereen zijn eigen specifieke wensen en voorkeuren. Het doel is natuurlijk een paardenvrachtwagen te vinden die volledig bij jou en je paarden past. Want geen enkel transport is hetzelfde. Wat belangrijk is bij het maken van de juiste keuze, is goed voor ogen te hebben wat voor u het aller belangrijkste is. Want alleen u weet als geen ander wat voor paarden u gaat vervoeren. We zullen kort samenvatten wat een hengsten uitvoering nu precies is.

Veiligheid boven alles

Door te kiezen voor een hengsten uitvoering sluit u een hoop zaken uit. Doordat onze hengsten uitvoeringen zijn voorzien van een hoog dicht tussenschot en dichte deuren, worden een hoop risico's geminimaliseerd. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen!

Bijkomend voordeel van de hengsten uitvoering is dat er minder hooi en vuil bij uw zadels en hoofdstellen kan komen.

Doordat de transport risico’s bij een hengsten uitvoering lager zijn dan bij andere uitvoeringen, raden wij deze dan ook vaak aan bij stallen en ruiters die vaak jonge en verschillende paarden vervoeren.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten