Horsetrucks 3-horses 7.5T

Als enige leverancier van paardenauto's en horsetrucks hebben we een nieuw model horsetruck gecreëerd. Een uiterst compact horsetruck welke voldoet aan alle wensen om naar meerdaags concours mee te gaan maar wel handzaam en wendbaar is. Deze compacte en uiterste luxe vrachtwagen is geschikt voor 3-paarden. Als basis is er gekozen voor een Iveco New Daily chassis. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden.

Premium living voorzien van alle luxe

De premium living is voorzien van aparte douche/toilet ruimte en voorzien van dubbele standkachel en standairco. Het is tevens mogelijk om deze prachtige living te voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, wasbak en is er voldoende kast ruimte. In de topsleeper is een plaatst voor 2 vaste slaapplekken en van de zit kunnen nog eens 2 extra riante slaapplaatsen gecreëerd worden. Hierdoor kan men dus eenvoudig met 4 personen overnachten.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.