Horsetrucks 3-horses 7.5T

Compacte en luxe horsetruck voor 3-paarden

Als enige leverancier van paardenauto's en horsetrucks hebben we een nieuw model horsetruck gecreëerd; Iveco Horsetrucks 3-horses 7.5T. Een uiterst compact horsetruck welke voldoet aan alle wensen om naar meerdaags concours mee te gaan maar wel handzaam en wendbaar is. Deze compacte en uiterste luxe vrachtwagen is geschikt voor 3-paarden. Als basis is er gekozen voor een Iveco New Daily chassis. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden.

Premium living voorzien van alle luxe

De premium living is voorzien van aparte douche/toilet ruimte en voorzien van dubbele standkachel en standairco. Het is tevens mogelijk om deze prachtige living te voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, wasbak en is er voldoende kast ruimte. In de topsleeper is een plaatst voor 2 vaste slaapplekken en van de zit kunnen nog eens 2 extra riante slaapplaatsen gecreëerd worden. Hierdoor kan men dus eenvoudig met 4 personen overnachten.

Waarom de Iveco 3-Horses Horsetruck 7.5T?

  1. Compact en Wendbaar: Onderscheid jezelf met deze uiterst compacte horsetruck die moeiteloos manoeuvreert, zelfs op de drukste concoursterreinen. Geen gedoe met onhandige voertuigen, alleen puur rijplezier.

  2. Luxe in Elk Detail: Stap in een oase van luxe waar elk detail doordacht is. Van de hoogwaardige afwerking tot het comfortabele interieur, deze horsetruck geeft jou en je paarden een ervaring van ongekende klasse.
  3. Geschikt voor Drie Paarden: Reis met je hele team in stijl. Deze horsetruck is ruim genoeg voor drie paarden, waarbij elk paard geniet van optimale ventilatie en comfort tijdens de rit.
  4. Meerdaagse Avonturen: Dankzij de doordachte indeling en luxe voorzieningen is de Iveco 3-Horses Horsetruck 7.5T perfect uitgerust voor meerdaagse concours. Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf, binnen handbereik.

Maatwerk voor jouw behoeften

Bij Hulshof begrijpen we dat elke paardenliefhebber unieke eisen heeft. Daarom bieden we maatwerkmogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw 3-Paards paardenvrachtwagen perfect aansluit bij jouw wensen en die van je paarden. Of je nu de competitieve sfeer van een concours betreedt of ontspant tijdens een meerdaags evenement, de Iveco 3-Horses Horsetruck 7.5T is de ultieme horsetruck. 

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.