Horsetrucks 4-horses Exclusive

Als enige leverancier van paardenauto's en horsetrucks hebben we een nieuw model horsetruck gecreëerd. Een uiterst compacte horsetruck welke voldoet aan alle wensen om naar meerdaags concours mee te gaan maar wel handzaam en wendbaar is. Deze compacte en uiterste luxe vrachtwagen is geschikt voor 4-paarden. Als basis voor het eerste model is gekozen voor een Mercedes Atego. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden.

Premium living voorzien van alle luxe

De premium living is van deze Hulshof Horsetrucks 4-horses is voorzien van aparte douche/toilet ruimte en voorzien van dubbele standkachel en standairco. Het is tevens mogelijk om deze prachtige living te voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, wasbak en is er voldoende kast ruimte. In de topsleeper is een plaatst voor 2 vaste slaapplekken en van de zit kunnen nog eens 2 extra riante slaapplaatsen gecreëerd worden. Tevens is er een aparte grooms suite boven de badkamer te vinden. Hierdoor kan men dus eenvoudig met 6 personen overnachten.

Het tevens mogelijk om de living te vergroten met een slide-out. Hierdoor wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot. Ook de grooms suite is in ruimte te vergoten d.m.v. een pop-up

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.