Horsetrucks 4-horses Exclusive

Als enige leverancier van paardenauto's en horsetrucks hebben we een nieuw model horsetruck gecreëerd. Een uiterst compacte horsetruck welke voldoet aan alle wensen om naar meerdaags concours mee te gaan maar wel handzaam en wendbaar is. Deze compacte en uiterste luxe vrachtwagen is geschikt voor 4-paarden. Als basis voor het eerste model is gekozen voor een Mercedes Atego. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden. De Horsetrucks 4-horses is een echte alleskunner!

Premium living voorzien van alle luxe

De premium living is van deze Hulshof Horsetrucks 4-horses is voorzien van aparte douche/toilet ruimte en voorzien van dubbele standkachel en standairco. Het is tevens mogelijk om deze prachtige living te voorzien van een kookgelegenheid, koelkast, wasbak en is er voldoende kast ruimte. In de topsleeper is een plaatst voor 2 vaste slaapplekken en van de zit kunnen nog eens 2 extra riante slaapplaatsen gecreëerd worden. Tevens is er een aparte grooms suite boven de badkamer te vinden. Hierdoor kan men dus eenvoudig met 6 personen overnachten.

Het tevens mogelijk om de living te vergroten met een slide-out. Hierdoor wordt de leefruimte aanzienlijk vergroot. Ook de grooms suite is in ruimte te vergoten d.m.v. een pop-up

Kenmerken van de Horsetrucks 4-Horses:

  1. Ruimte voor vier paarden: Deze horsetrucks zijn ontworpen met royale compartimenten om comfortabel plaats te bieden aan vier paarden. Geen compromissen, alleen de beste reisomstandigheden voor elk paard.
  2. Elegante vormgeving: Elk voertuig in onze exclusieve collectie is een symfonie van elegantie. Het exterieur straalt klasse uit, terwijl het interieur een oase van luxe en rust creëert.
  3. Geavanceerde veiligheidsvoorzieningen: Veiligheid staat voorop. Onze Exclusieve Horsetrucks zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties, om een veilige reis voor zowel paarden als bestuurders te waarborgen.
  4. Luxe interieur: Stap in een wereld van comfort met een interieur dat is ontworpen voor de meest veeleisende paardenliefhebbers. Hoogwaardige materialen en doordachte details creëren een omgeving waarin reizen een plezier is.
  5. Maatwerk mogelijkheden: Bij Hulshof begrijpen we dat jouw horsetruck een weerspiegeling moet zijn van jouw unieke stijl. Daarom bieden we uitgebreide maatwerkopties om ervoor te zorgen dat jouw nieuwe paardenvrachtwagen aan al jouw verwachtingen voldoet.

Meer informatie over de horsetrucks 4-horses?

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.