Horsetrucks specials

De maatwerk oplossing van Hulshof Horsetrucks

Een compleet op maat gebouwde horsetruck helemaal naar uw eigen wens. Niet elke standaard paardenvrachtwagen voldoet aan de wensen van u als klant. Om aan uw wensen te voldoen biedt Hulshof Horsetrucks u de mogelijkheid te kiezen voor nieuwbouw en maatwerk horsetrucks. Denk hierbij aan slide-outs om het volume van de living te vergroten of pop-ups om een extra riante slaapplaatsen te creëren. Met de horsetrucks specials is alles mogelijk!

Bij Hulshof Horsetrucks begrijpen we dat jouw paardenvrachtwagen meer is dan alleen een voertuig; het is een verlengstuk van jouw passie en levensstijl. Onze specials zijn het resultaat van vakmanschap en toewijding, met aandacht voor elk detail. Of je nu op zoek bent naar een special voor competitie, reizen of gewoon voor jouw eigen plezier, bij Hulshof Horsetrucks vind je een voertuig dat jouw verwachtingen overtreft.

Premium living voorzien van alle luxe

Een verzoek kan ons niet bijzonder of uniek genoeg zijn. De experts van Hulshof Horsetrucks komen in overleg met u tot een passende oplossing, die aan de wensen van u als klant voldoet. De basis van iedere horsetruck is: veiligheid, comfort en uitstraling. Zo zijn u en uw paarden verzekerd van het meest optimale vervoersmiddel, passend bij uw specifieke situatie.

In overleg met de klant bespreken wij alle mogelijkheden en wensen op het gebied van interieur en exterieur, om uiteindelijk de paardenvrachtwagen te bouwen die aan alle wensen van de klant voldoet. Aangezien geen enkele situatie hetzelfde is kan het gaan om een echte robuuste horsetruck of toch een auto dat is voorzien van alle luxe, exclusiviteit en comfort. Hulshof Horsetrucks denkt met u mee om samen tot uw optimale paardenvrachtwagen te komen.

Meer weten over de horsetrucks specials?

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.