Introductie: Hulshof Horsetrucks Goldline Exclusive

Met trots delen we de eerste beelden het facelift model van de Hulshof Horsetrucks Goldline, namelijk de Goldline Exclusive. Zoals de naam al doet verhullen is deze editie nog luxer en vooruitstrevende geworden. Naast het gefacelifte spoilerpakket, zijn ook nieuwe upgrades in het paardengedeelte doorgevoerd. Zo is deze variant uitgevoerd met een RVS watertank + afspuitinstallatie. Deze is weggewerkt in prachtige afgesloten kast met roldeur.

Daarnaast zijn er extra dakramen geplaatst en extra raam in de achterdeur om nog meer ventilatie te bieden. Ook zijn de luxe stootkussens uitgevoerd met dubbele design stiksels.

Dit model van Hulshof Horsetrucks met het onderstel van Renault is leverbaar met 180PK automaat of handgeschakeld. Ook is er bij Renault voor gekozen om alle mogelijk opties te leveren. Een kleine greep uit de optie lijst is bijvoorbeeld navigatie scherm incl touchscreen en bluetooth, cruise controle, climate controle, draadloos telefoon opladen, enz., enz.

De stallion/pro-safety uitvoering is voorzien van een hoog dicht tussenschot met dichte deuren aan de voorzijde. Hierdoor worden een hoop risico's beperkt. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een eventuele borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten