Introductie: Renault Master Horsetruck 'Ultra Light'

Door de toenemende vraag naar paardenvrachtwagens welke geschikt zijn voor B-rijbewijs en met het hoogste haalbare laadvermogen, hebben we een nieuwe model Renault Master horsetruck ontwikkeld. Het Hulshof Horsetrucks 2-horses 'Ultra Light'.

Het is vanaf nu haalbaar om met ook met een pro-safety/hengsten uitvoering 1100KG laadvermogen over te houden! Hierbij wordt niet ingeleverd op kwaliteit en/of luxe! Uiteraard blijven onze modellen met 1200KG laadvermogen nog steeds leverbaar!

Dit model paardenwagen met het onderstel van Renault is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van deze opbouw. Dit model is uitgevoerd met hengsten uitvoering en extra uitneembare borststangen. Tevens is het tussenschot verschuifbaar en is er standaard een uitloopstang gemonteerd.

De stallion/pro-safety uitvoering is voorzien van een hoog dicht tussenschot met dichte deuren aan de voorzijde. Hierdoor worden een hoop risico's beperkt. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een eventuele borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten