Wij zijn aanwezig tijdens het kerstconcours springen pony's/paarden van Rijvereniging Voorwaarts

Ben jij benieuwd naar onze 2-paards paardenvrachtwagens en wil jij deze eens van dichtbij bekijken? In samenwerking met Heeja staat er gedurende het concours een 2-horses Hulshof Horsetruck 2-paards paardenvrachtwagen.

Heb jij deze al gespot?

We zijn verheugd om onze 2-paards paardenvrachtwagens te presenteren op dit Kerstconcours. Deze voertuigen, ontworpen met het welzijn van je paarden in gedachten, bieden een perfecte combinatie van comfort en veiligheid. Of je nu op weg bent naar een wedstrijd, een ontspannen rit maakt in de prachtige winterse omgeving, of gewoon geniet van de feestdagen met je paarden, onze paardenvrachtwagens staan klaar om je te ondersteunen.

We nodigen je van harte uit om ons te bezoeken op het Kerstconcours van Rijvereniging Voorwaarts. Kom langs, bewonder onze 2-paards paardenvrachtwagens en maak kennis met ons toegewijde team. We staan klaar om je te informeren over onze voertuigen, je vragen te beantwoorden en je te laten zien waarom Hulshof Horsetrucks de ultieme keuze is voor paardentransport.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten