LEHEL horsetrucks 2-horses geleverd!

Deze week hebben we deze prachtige LEHEL Horsetrucks 2-horses mogen leveren. Een zeer opvallende en exclusieve horsetruck!

Dit model paardenwagen met het onderstel van Renault is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van deze opbouw. Dit geleverde model is uitgevoerd open en uitneembare borststang. Tevens is het tussenschot voorzien van een draaibaar hengstenkopschot.

Deze luxe horsetruck is geschikt voor B-rijbewijs en echt een lust voor het oog. Door zijn exclusieve design en uitstraling mag er gesproken van een one-of-a-kind horsetruck!

Op zoek naar een nieuwe LEHEL paardenwagen? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten