Luxe 2-paards paardenvrachtwagen geleverd!

Deze week hebben we een prachtige nieuwe Hulshof Horsetrucks Goldline exclusive afgeleverd! De meest luxe 2-paards paardenvrachtwagen welke leverbaar is!

Zoals de naam al doet verhullen is deze editie nog luxer en vooruitstrevende geworden. Naast het gefacelifte spoilerpakket, zijn ook nieuwe upgrades in het paardengedeelte doorgevoerd. Zo is deze variant uitgevoerd met een RVS watertank + afspuitinstallatie. Deze is weggewerkt in prachtige afgesloten kast met roldeur.

Daarnaast zijn er extra dakramen geplaatst en extra raam in de achterdeur om nog meer ventilatie te bieden. Ook zijn de luxe stootkussens uitgevoerd met dubbele design stiksels.

Er is gekozen voor openslaande tussendeuren in het paardengedeelte in combinatie met pro-safety indeling. Men kan nu eenvoudiger bij de zadels en hoofdstellen komen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om het hoge RVS tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merries met veulen.

Deze uitvoering is voorzien van dubbel camera systeem met LCD scherm, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, leder stuurwiel, LED dag/nacht verlichting binnen, LED koplampen, LED achterlichten en ventilatie in paardengedeelte.

Op zoek naar een nieuwe Renault Master paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten