Nieuwste MAN paardenvrachtwagen!

De allereerste beelden van de nieuwste Hulshof Horsetrucks MAN TGE 2-paards paardenvrachtwagen geschikt voor B-rijbewijs. Deze zeer exclusieve MAN TGE betreft een echte eye-catcher! Zowel het design als de uitvoering van deze 2-paards paardenvrachtwagen laten aan niets de wensen over. Dit betreft een luxe RVS hengsten uitvoering met verschuifbaar tussenschot en lage instap. Bovendien is deze paardenauto voorzien met dubbele camera, airco, trekhaak (3000KG trekvermogen!), gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, Leder stuurwiel, LED verlichting binnen en ventilatie in paardengedeelte.

Deze MAN paardenvrachtwagen zal in verschillende editie's leverbaar zijn. Een echte premium paardenauto welke nergens anders te koop is! Dit model paardenauto met het onderstel van MAN is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van onze opbouw. Tevens is de MAN standaard al rijk uitgerust met vele veiligheidssystemen, waaronder;

  • Noodremassistent EBA (Emergency Brake Assist)
  • Zijwindassistent
  • Wegrijhulp
  • ABS & ESP (elektronische stabiliteitscontrole)
  • Optimaal zichtveld door middel van de slanke A-stijlen

Nieuwsgierig geworden naar deze paardenauto? Klik dan hier om de advertentie met complete foto/video reportage te bewonderen.

Wenst u extra informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten