Mercedes 4-paards paardenvrachtwagen geleverd!

Deze uiterste luxe Mercedes Atego 4-paards paardenvrachtwagen met slide-out en pop-up hebben we af mogen leveren aan de nieuwe eigenaar!

Deze handzame 4-paards paardenvrachtwagen is voorzien van luxe living met doorgang naar het paardengedeelte. De living kan vergroot worden d.m.v. uitschuifbaar gedeelte aan de linkse zijde van de vrachtwagen. Ook het slaapgedeelte kan vergroot worden d.m.v pop-up. Dit uiteraard naast de vaste slaapplekken in de topsleeper.

Het paardengedeelte van deze 4-paards paardenvrachtwagen voorzien van een achterlader en zijlader. Deze is ook toegankelijk vanaf de living. In het paardengedeelte is plaats om vier paarden te vervoeren. De breedte van de schotten is aan te passen. Ook is er voor gekozen om een elektrische lier te plaatsen om zo eenvoudig de concourskast mee te kunnen nemen

Kortom een compacte paardenvrachtwagen welke het ideale vervoersmiddel is voor de meerdaagse concoursen.

Op zoek naar een mooie gebruikte paardenvrachtwagen? Of toch liever een nieuwe Mercedes horsetruck? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droom vrachtwagen. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte horsetruck kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe paardenvrachtwagen of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten