Mercedes Atego paardenvrachtwagen afgeleverd!

Deze Mercedes Atego 4-paards paardenvrachtwagen is vandaag afgeleverd.

Deze ruime horsetruck had als basis het Mercedes Atego chassis en is uitgevoerd met hydraulische achter laadklep (welke tot de grond kan zakken) met aluminium oploop schotten en aparte ruimte voorin de opbouw. Hierdoor is het mogelijk om in het voorste gedeelte de menwagen/koets te vervoeren. Door de ruime afgesloten ruimte is hier ook voldoende plaatst om zadels, tuig en ander materiaal op te slaan. Daarnaast is dit een wendbare en compacte uitvoering. Bovendien is deze paardenvrachtwagen door zijn prachtige kleurstelling een verschijning op zich!

Op zoek naar een mooie gebruikte 4-paards paardenvrachtwagen? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 4-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad horsetruck of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten