Mercedes paardenvrachtwagen leasen!

Een Mercedes paardenvrachtwagen leasen, dat kan! Bij Hulshof Horsetrucks begrijpen we de unieke behoeften van paardenliefhebbers als geen ander. Daarom bieden we flexibele leaseopties voor paardenvrachtwagens, zodat jij zonder zorgen van de ultieme paardenreis kunt genieten en eenvoudig een horsetruck kan leasen.

Ook op de laatste voorraad modellen ontbreekt het niet aan luxe. Alle denkbare comfort en luxe opties zijn aanwezig. De Mercedes paardenvrachtwagen kenmerkt zich door zijn hoge rijcomfort, lage laadklep, geschikt voor B-rijbewijs en bewezen kwaliteit. Een echte premium paardenauto welke met geen ander merk te vergelijken is!

Bovendien zijn alle voorraad modellen voorzien van 9G-tronic (9-traps automaat voor optimaal rijcomfort voor mens en paard). Daarnaast is het complete paardengedeelte gebouwd in duurzaam RVS. Ook is er voor dit model gekozen voor een draaibaar hengsten kopschot met eenvoudig verschuifbaar tussenschot en lage instap. Naast de luxe cabine uitvoering is ook de opbouw voorzien van alle comfort. Denk hierbij aan; dubbele camera, airco, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, comfort seats, LED verlichting binnen, ventilatie in paardengedeelte, stootkussens, rubberen gietvloer en nog veel meer!

Meer weten over een Mercedes paardenvrachtwagen leasen?

Bij Hulshof maken we paardenvrachtwagen leasen eenvoudig en transparant. Geen verborgen kosten, geen ingewikkelde procedures. Ontdek de vrijheid van zorgeloos paardentransport met onze hoogwaardige leaseopties. Zo hebben wij bijvoorbeeld een nauwe samenwerking met leasemaatschappij Beequip.Kies voor Hulshof Horsetrucks en ontdek waarom wij de voorkeurspartner zijn voor paardenliefhebbers die streven naar comfort, stijl en veiligheid in hun paardentransport.

Op zoek naar een nieuwe horsetruck? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten