Mercedes paardenwagen met voordeel in December!

Tot en met 31 december 2020 biedt Hulshof Horsetrucks op de nieuwe Mercedes paardenwagen een gratis upgrade aan! Bestel dit jaar nog de premium 2-horses Mercedes Sprinter met nieuwe Pro-Safety uitvoering en krijg gratis de upgrade naar een 9G-tronic (9-traps volledige automaat!).

Door te kiezen voor een nieuwe Mercedes Sprinter met Pro-Safety uitvoering kiest u voor luxe en veiligheid. Door te kiezen voor schuifbare tussendeuren kan men eenvoudiger bij de zadels en hoofdstellen komen. Het blijft ook nog steeds mogelijk om het hoge RVS tussenschot eenvoudig te verschuiven naar de zijwand. Hierdoor ontstaat er een grote box wat ideaal is voor het vervoeren van merries met veulen. Bovendien is luxe de standaard bij deze uitvoering, denk hierbij aan; dubbel camera systeem met LCD scherm, trekhaak, gespleten licht gewicht zijlader, vol lederen bekleding, leder stuurwiel, LED dag/nacht verlichting binnen, luxe stootkussens aan wanden en plafond, panoramische dakluik en ventilatie in paardengedeelte. Uiteraard zijn hier nog vele extra aan toe te voegen.

Nieuwsgierig geworden naar deze paardenauto of wenst u extra informatie? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten