MTM horsetruck 2-paards afgeleverd!

Vandaag is deze mooie jong gebruikte 2-paards MTM Horsetruck afgeleverd!

Deze ruime paardenauto had als basis het Renault Master chassis en is uitgevoerd als hengsten uitvoering. De ideale paardenauto voor optimale veiligheid tijdens het transport. Het hoge en dichte hengsten tussenschot kan eenvoudig tegen de zijwand verschoven worden om zo een grote box te maken. Perfect voor het transport van merrie en veulen! Ook aan de voorzijde van deze hengsten uitvoering zijn deuren geplaatst. Deze kunnen voor het gebruiksgemak geopend worden, maar bieden vooral tijdens transport optimale veiligheid.

Op zoek naar een mooie jong gebruikte MTM horsetruck B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte MTM paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten