NIEUW 3-paards vrachtwagen Hulshof Horsetrucks!

Vol trots delen we graag de allereerste beelden vanaf de fabriek van de nieuwe 7.2T 3-paards vrachtwagen. Deze compacte en uiterste luxe paardenvrachtwagen is geschikt voor 3-paarden. Ook is deze 3-paards paardenvrachtwagen voorzien van een luxe living. Deze is van alle gemakken voorzien en biedt alle comfort welke je mag verwachten om langere tijd weg te kunnen blijven. Als basis is er gekozen voor een nieuw Iveco New Daily chassis. Hierdoor is er een laag zwaarte punt en een lager laaddrempel voor de paarden.

De premium living is voorzien van aparte douche/toilet ruimte en voorzien van dubbele standkachel en standairco. Tevens beschikt deze prachtige living over een kookgelegenheid, koelkast, warm water boiler, wasbak en is er voldoende kast ruimte. In de topsleeper is een plaatst voor 2 vaste slaapplekken en van de rondzit kunnen nog eens 2 extra riante slaapplaatsen gecreëerd worden. Hierdoor kan men dus eenvoudig met 4 personen overnachten.

Het paardengedeelte van deze compacte vrachtwagen is geschikt voor 3-paarden. Net als de het woongedeelte is ook voor de paarden gekozen voor maximaal comfort en premium uitstraling. Zo zijn de schotten vervaardigd uit RVS en voorzien van lang draaibaar hengsten kopschot. Ook is er naast de schuiframen met tralies gekozen voor extra elektrische ventilatie in het dak.

Door te kiezen voor een 7.2T paardenvrachtwagen kiest u voor een compacte alleskunner. Met als bijkomende voordeel; vele (fiscale) voordelen biedt en een vrachtwagen welke onder een aantal vrijstellingen valt. Hier kunnen we u uiteraard meer over vertellen.

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten