NIEUW! Hulshof Horsetrucks Goldline !

De allereerste Hulshof Horsetrucks Goldline editie (Edition #001) staat vanaf vandaag online en is bij ons in Kootwijk te bewonderen!

Voor 2020 hebben een nog exclusiever 2-paard paardenvrachtwagen weten samen te stellen op basis van Renault. Welke naast luxe en uitstraling ook de gebruikelijke hoge kwaliteit waarborgt. Bekijk snel de eerste beelden!

Bij Hulshof Horsetrucks geloven we in voortdurende innovatie en het bieden van de best mogelijke ervaring voor paardenliefhebbers. Dat is waarom we met opwinding onze nieuwste creatie presenteren - de Hulshof Horsetrucks Goldline. Dit juweel van een paardenvrachtwagen belichaamt de perfecte harmonie tussen luxe, stijl en topprestaties.

De Goldline is niet zomaar een paardenvrachtwagen; het is een kunstwerk op wielen. Met zijn opvallende goudkleurige exterieur en prachtige details, trekt hij niet alleen de aandacht op de weg, maar straalt hij ook jouw passie voor paarden uit. Het is meer dan een voertuig; het is een verklaring van toewijding aan jouw paarden en je levensstijl.

Op zoek naar een mooie jong of nieuwe gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten