NIEUW Iveco paardenvrachtwagen voor B-rijbewijs!

Stel je voor: een Iveco paardenvrachtwagen die niet alleen indrukwekkend is qua design, maar ook praktisch, veilig en prestatiegericht. Bij Hulshof Horsetrucks hebben we deze droom werkelijkheid gemaakt met onze nieuwste creatie, de Iveco Daily 2-paards paardenvrachtwagen.

Deze prachtige Iveco Daily is ontworpen om zowel paard als bestuurder een onvergetelijke ervaring te bieden. Wat dit voertuig echt bijzonder maakt, is dat je het mag besturen met een standaard B-rijbewijs. Geen speciaal rijbewijs nodig, wat betekent dat de vrijheid om je paarden te vervoeren binnen handbereik ligt.

Comfort en power gecombineerd

Met een indrukwekkend trekvermogen van 3500KG kun je niet alleen je paarden comfortabel vervoeren, maar ook moeiteloos een trailer met extra uitrusting meenemen. Deze veelzijdigheid opent de deuren naar avontuur en onbegrensde mogelijkheden.

Veiligheid staat bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom hebben we de Pro-Safety uitvoering geïntegreerd in deze Iveco paardenvrachtwagen. Dit betekent dat je paarden reizen in een omgeving waarin hun welzijn wordt gewaarborgd, ongeacht de omstandigheden op de weg.

Bij Hulshof Horsetrucks combineren we passie voor paarden met toewijding aan kwaliteit. De Iveco Daily 2-paards paardenvrachtwagen is het bewijs van deze inzet. Sta klaar om de wereld te verkennen met je trouwe metgezellen aan boord. Ervaar het gemak van paardentransport op zijn best met de Iveco Daily - jouw toegang tot paardenvreugde.

Meer weten over de Iveco paardenvrachtwagen?

Op zoek naar een nieuwe Iveco Daily paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten