NIEUW Mercedes paardenvrachtwagen B-rijbewijs!

Als voorloper op 2020 hierbij de eerste beelden rechtstreeks vanaf de fabriek van de nieuwe Mercedes paardenvrachtwagen B-rijbewijs. Deze Mercedes Sprinter is een klasse apart. Kenmerken van deze auto zijn o.a. luxe en uitstraling. Bovendien heeft de Mercedes een hoger laadvermogen dan vergelijkbare modellen. Voor de eerste demo’s hebben we gekozen voor alle denkbare opties en accessoires. Dit alles gecombineerd met lage in stap zodat ook de paarden het hoogte comfort krijgen.

Of je nu op weg bent naar een wedstrijd, een ontspannen rit in de natuur maakt of op avontuur gaat met je paarden, onze Mercedes paardenvrachtwagens bieden de perfecte balans tussen paardenwelzijn en jouw comfort. Het elegante ontwerp, hoogwaardige interieur en geavanceerde veiligheidsvoorzieningen maken elke reis met je paarden een waar genot.

Een kleine greep uit alle opties van deze Mercedes paardenvrachtwagen B-rijbewijs ; 9G-tronic vol automatische versnellingsbak, grootst mogelijke motorvermogen (143PK), comfort package, audio/navigatie package, geïsoleerde opbouw met RVS afwerking, eenvoudig verschuifbaar tussenschot met draaibaar hengsten kopschot, gegoten rubberen vloer, schakelbare LED verlichting, schakelbare ventilatie, trekhaak, etc. etc.

Hoogste mogelijke rijcomfort

Het paardengedeelte van deze 2-paards paardenvrachtwagen is uitgevoerd met een borstbalk uitvoering met dicht borstschot en RVS voederbak. Het RVS tussenschot is voorzien van draaibaar hengsten kopschot. Ook is dit tussenschot voorzien van het 'click 'n slide' systeem. Het is met deze indeling dus mogelijk in enkele secondes een grote box te creëren voor merrie en veulen. En wanneer u toch een lastiger transport heeft kunt er altijd voor kiezen om een RVS weefrek te plaatsen.

Dit model is direct leverbaar en heeft momenteel geen levertijd. Momenteel enkele demo's zeer scherp geprijsd (zolang de voorraad strekt!). Tevens bieden we erg aantrekkelijke lease en financieringsmogelijkheden op dit model.

Meer weten over de Mercedes paardenvrachtwagen B-rijbewijs?

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten