NIEUW! Renault Master paardenwagen 'Elegance'

Hierbij het eerste voorproefje van Renault Master paardenwagen 'Elegance'. Deze 'Elegance' uitvoering kenmerkt zich door zijn unieke design en standaard luxe uitvoering. Uiteraard is dit alles gecombineerd hoogst mogelijke afwerkingsniveau. In deze uitvoering is het mogelijk om een laadvermogen van 1200KG te behalen. Hulshof Horsetrucks biedt met dit unieke concept als enige 1200KG laadvermogen met behoudt van luxe en kwaliteit. En uiteraard geschikt voor B-rijbewijs!

Naast alle optie's van Renault is ook er veel gemak en luxe in het paardengedeelte terug te vinden. Zo is er bijvoorbeeld gekozen om RVS tralies voor de schuiframen te plaatsen. Ook in deze paardenauto is er voor gekozen om volledige LED verlichting te plaatsen. Tenslotte is er een LCD display geplaatst met dubbel camera systeem (een voor het paardengedeelte en een voor achteruit rijden).

Op zoek naar een mooie jong of nieuwe gebruikte paardenvrachtwagen B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte paardenauto kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten