Samen bouwen aan de paardenvrachtwagen uit uw dromen

Niet elke standaard 2-paards paardenvrachtwagen of meer paards paardenvrachtwagen voldoet aan de wensen van u als klant. Om aan uw wensen te voldoen biedt Hulshof Horsetrucks u de mogelijkheid te kiezen voor nieuwbouw en maatwerk paardenauto's. Deze mogelijkheden zijn er natuurlijk voor 2-paards paardenauto’s en meer paards paardentrucks

Een verzoek kan ons niet bijzonder of uniek genoeg zijn. De experts van Hulshof Horsetrucks komen in overleg met u tot een passende oplossing, die aan de wensen van u als klant voldoet. De basis van iedere 2-paards paardenauto of meer paards paardenvrachtwagen is: veiligheid, comfort en uitstraling. Zo zijn u en uw paarden verzekerd van het meest optimale vervoersmiddel, passend bij uw specifieke situatie.

In overleg met de klant bespreken wij alle mogelijkheden en wensen op het gebied van interieur en exterieur, om uiteindelijk de perfecte 2-paards paardenauto of meer paards paardenvrachtwagen te bouwen die aan alle wensen van de klant voldoet. Aangezien geen enkele situatie hetzelfde is kan het gaan om een echte robuuste horsetruck of toch een auto dat is voorzien van alle luxe, exclusiviteit en comfort. Hulshof Horsetrucks denkt met u mee om samen tot uw optimale paardenauto of paardenvrachtwagen te komen.

Wenst u nog meer vragen op het gebied van nieuwbouw en maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact ons op.