Nieuwe Opel paardenauto NF Pro-Safety!

De allereerste beelden van de nieuwe Opel paardenauto 180PK automaat met nieuwe ontworpen NF pro-safety/hengsten interieur. Prachtige 'balck-on-black' uitvoering. Deze luxe variant staat nu bij ons op voorraad. Ook dit voorraad model hebben we uitgerust met vele luxe en accessoires.

Dit model paardenwagen met het onderstel van Opel is onderscheidend op veel punten. Zo sluit de uitstraling en het design naadloos aan bij de exclusiviteit van deze opbouw. Dit geleverde model is uitgevoerd open en uitneembare borststang. Tevens is het tussenschot voorzien van een draaibaar hengstenkopschot.

De stallion/pro-safety uitvoering is voorzien van een hoog dicht tussenschot met dichte deuren aan de voorzijde. Hierdoor worden een hoop risico's beperkt. Zo kunnen de (jonge) paarden nu niet meer over een eventuele borstbalk heen springen en is onderling contact tussen beide paarden nog beperkt. Zo ontstaat er dus een rustiger transport en komen uw paarden meer ontspanner aan op plaats van bestemming. Tevens is er als extra optie de mogelijkheid het tussenschot te verschuiven en een grotere ruimte / box te creëren. Ideaal voor transport van merrie met veulen!

Op zoek naar een nieuwe Opel Movano paardenauto? Of een mooie jong gebruikte 2-paards horsetruck voor B-rijbewijs? Kijk dan eens tussen onze huidige voorraad of laat ons je helpen met de zoektocht naar jouw droomauto. Hier kunt u alvast een eerste indruk krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Niet alleen voor een gebruikte 2-paards paardenvrachtwagen kunt u bij Hulshof Horsetrucks terecht. Ook voor een nieuwe voorraad paardenauto of een nog nieuw samen te stellen voertuig kan je bij ons terecht!

Wenst u extra informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Hulshof Horsetrucks? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze actuele voorraad om een eerste indruk te krijgen van de verschillende modellen en mogelijkheden.

Categorieën: Nieuwsberichten